Kis Zsolt polgárőr emlékére

  •  
  •  
  •  

Gyászolnak a polgárőrök. Kis Zsolt, az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület huszonhét esztendős tagja október 3-án tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kis Zsolt 2012. május 1-jével csatlakozott az újpesti polgárőrökhöz, ahol összesen hétszáz órát töltött szolgálatban. Ebből több mint négyszázhúszat rendezvénybiztosítással töltött, és részt vett a tavalyi rekordárvíz elleni védekezésben is, továbbá közösen járőrözött a rendőrökkel. A legelkötelezettebb polgárőrök egyike volt, akire bármikor lehetett számítani, és ha kellett, azonnal rendelkezésre állt. Ebben az évben több mint kétszázhúsz órát töltött szolgálatban, százhatvan órában rendezvényeket biztosított.

A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének székhelyén, a XIV. kerületi Laky Adolf utcában október 10-én este nyolc órakor mécsesgyújtással emlékeznek Kis Zsoltra. Az Újpesti Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület tagjai hét órakor indulnak a helyszínre a Nyár utcából, utána pedig Újpesten emlékszolgálatot szerveznek az egyesület elhunyt tagjának tiszteletére.

MOA