Kisimult a Mahart-ház parkolója

  •  
  •  
  •  

A Városkapu jellegzetes épülete a megújult József Attila utcáról nyíló Mahart-ház, ahonnan több megkeresés érkezett az önkormányzathoz. A ház előtti parkoló már nagyon rossz állapotú és balesetveszélyes volt. Szerencsére ez az állapot már a múlté.

A probléma megoldására a városvezetés a József Attila utcai járdafelújítást követően a parkoló burkolatának hibáit is kijavította.
– Nagyon ráfért már a felújítás! Olyan gödrök voltak, hogy bár az utcától számított utolsó lépcsőházban lakunk, mégis mindig elöl parkoltunk, mert féltünk, hogy a kátyúk tönkreteszik az autót – mondja egy lakó, aki éppen ottjártunkkor gördült be autójával a már „akadálymentes” parkolóba.
– A házban sok idős ember lakik, ezért is tartottuk fontosnak a balesetveszélyes járda és a gödrökkel teli parkoló mielőbbi javítását–mondja Rádi Attila alpolgármester. Nem ez az egyetlen terület, ami felújításra szorult. Igyekszünk mindenhová eljutni és megtenni a szükséges intézkedéseket. Amíg az időjárás engedi, dolgozunk, tavasszal pedig ütemterv szerint folytatjuk a munkálatokat–tette hozzá Rádi Attila alpolgármester.
– D.