Kislánya született Berki Krisztiánnak

  •  
  •  
  •  

Olimpiai bajnok tornászunk boldogsága határtalan, megszületett első gyermeke. Feleségével sokáig gondolkoztak, meddig várjanak a gyermekáldással. Végül nem halogatták.

Berki Krisztián és Gál Mária 2012 decemberében házasodott össze Kubában, romantikus körülmények között. Az olimpiai bajnok tornász és kedvese, az egykori tékvandóversenyző közel hároméves ismeretség után kötötte össze az életét.

Az esküvő előtt nem sokkal Krisztián így nyilatkozott lapunknak a gyermekvállalásról: – A babakérdés sok mindentől függ. A torna mellett alig látnám a gyermekemet, nem akarom, hogy a tévéből ismerjen, viszont idős szülő sem szeretnék lenni, aki nem tud részt venni a gyereke min­dennap­jaiban.

Végül a házaspár úgy döntött, mégsem várják meg, amíg Krisztián – vélhetően a riói olimpia után – visszavonul, belevágnak a babaprojektbe. A szerelmesek kislánya múlt szerdán született meg. Krisztiánékat próbáltuk megszólaltatni, hogy a részletekbe is beavassanak minket, de a tornász elérhetetlen volt.

Krisztián kérése volt, hogy a gyermek érkezését ne verjék nagydobra, és mint mindenben, Marcsi ebben is partnernek bizonyult. Ahogy a sportolói karrier támogatásában, úgy ebben is figyelembe vette, hogy Krisztián mit szeretne.

– A sportolómúltam abszolút alkalmassá tesz arra, hogy megértsem Krisztián céljait, álmait, elfogadjam az életvitelét. Sőt, azt mondhatom, hogy ő valósítja meg az én álmaimat is, hiszen én szintén olimpiai bajnok akartam lenni, de nem sikerült, már abbahagytam a sportot – mesélte Marcsi Krisztián olimpiai győzelme után.

– Vagyis részemről ez soha nem volt áldozat, amiben tudom, segítem. Megérte, hiszen kijutottam egy olimpiára – ha nem is versenyzőként –, és egy számomra nagyon fontos aranyéremnek örülhettem.

Mostani boldogságuk még a londoninál is nagyobb, hiszen kislányuk beragyogja az életüket.

(borsonline)