Koccintással búcsúztak az esztendőtől az újpesti legendák

  •  
  •  
  •  

Immáron hagyomány, hogy az egykori újpesti futballisták, így az év vége felé összejönnek egy kis nosztalgiázásra. Idén sem maradt el a találkozó, legalább harminc korosabb és fiatalabb focista találkozott a volt újpesti labdarúgó, Sarlós András borozójában, hogy emlékezzenek, koccintsanak és vidáman búcsúzzanak a 2010-es esztendőtől.

Nem hiányozhatott a fröccsözéssel egybekötött partyról a 84 éves Molnár Lajos, aki a múlt század negyvenes éveiben erősítette a lila-fehérek védelmét.

Feltűnt a buliban Várhidi Pál mesteredző is, akinek nevéhez számtalan dózsás siker fűződik. Egykori válogatott játékosok szintén  eljöttek, boldogan lapogatták egymást az ősz hajú volt csapattársak Solymosi Ernőtől Káposzta Benőig. Persze az elmaradhatatlan zrikálás sem maradhatott ki a menüből, s bizony sokszor hallani lehetett az ”emlékszel arra, amikor….” kezdetű mondatot.

A régi nagyok közül Göröcs János hiányzott, aki kimentette magát a találkozó alól, de megígérte, hogy jövőre biztosan ott lesz a többiekkel együtt.
(g.g.)