Kollégánké a nap fotója!

  •  
  •  
  •  

Újpest önkormányzatának karácsonyi jótékonysági akciójához csatlakozott a városrész sport-szimbólumának tekinthető Újpest FC is: a játékosok különböző ajándékokkal kedveskednek a gyermekeknek, illetve külön meglepetés volt, hogy a focisták kézjegyükkel ellátott labdákat ajánlottak fel, melyeket az “Újpesti Cseriti” névre elkeresztelt jótékonysági csoport árverésre bocsát, és a befolyt összeget a rászoruló újpestiek megsegítésére fordítja. A focilabdákat kedden, a Szusza Ferenc Stadionban, edzés után dedikálták a sportolók.

A pepsifoci.hu beszámolója mellé a nap fotóinak választotta az aláírásról készült képeket, amely munkatársunk, Horváth Dávid munkáját dícsérik.

Mi, a szerkesztőség részéről, az újpestiek nevében is köszönjük Dávidnak az értékes képeket, és gratulálunk neki az elismeréshez.

De köszönet illeti az Újpesti Cseriti szervezőit is a kezdeményezésért, és nem utolsó sorban az Újpest FC játékosait, vezetőit, munkatársait azért, hogy teljes súlyukkal és tekintélyükkel a jótékonysági akció mellé álltak.