Kommandós készülődés Újpesten!

  •  
  •  
  •  

Sötét maszkban, védőszemüvegben, fegyverrel a kézben. Ha a fekete öltözéken, a szív magasságában, nem díszelegne a klub címere és nem látnánk a hátakon az egyesület nevét, még meg is ijednénk. Az Újpest labdarúgói harci felszerelést húztak.

Kabát Péter és társai különleges módon készülnek a Zalaegerszeg elleni, vasárnapi bajnoki összecsapásra. A lila-fehérek a paintball-ra emlékeztető játék, az úgynevezett airsoft segítségével igyekeztek javítani a csapatszellemet. Szükség is van az ilyen programokra, hiszen a bajnokságot roppant gyengén kezdő újpestiek vasárnap a sereghajtó Zalaegerszeg ellen játszanak alsóházi rangadót.

– Ennél jobb kikapcsolódást nem is találhattunk volna. Az edzés után a stadion közelében lévő versenypályán kicsit kiengedhettük a gőzt, arról nem is beszélve, milyen fontos, közösségépítő szerepe van ennek a játéknak – nyilatkozta Kabát Péter, akit szinte csak a nadrágján látható 22-es szám alapján lehetett azonosítani a Váci úti airsoft bázison.

– Hazai pályán nem is lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése – folytatta a támadó.

– Megtévesztő, amit a tabella mutat, hiszen a Zalaegerszeg nagy bajban van. Ugyanakkor azt gondolom, csalóka a kép, hiszen ennél sokkal többet tud Prukner László együttese. Nehéz mérkőzést várok, de bízom benne, hogy nyerünk.

(kép és szöveg: samsungsport.hu)