Konyhakéssel döfte halálra feleségét

  •  
  •  
  •  

Az 53 éves jordán szülész-nőgyógyászt a játékszenvedélye tette gyilkossá
Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség a jordán származású, de magyar állampolgárságú, 53 éves A. Mohamed szülész-nőgyógyász ellen, aki február 4-én, újpesti otthonában, több késszúrással megölte feleségét – tudta meg a Magyar Hírlap.

A főügyészség szóvivője, Skoda Gabriella elmondta, a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják. Hozzátette: az indítványban az ügyészség nem kért életfogytiglani büntetést, csupán azt jelezte, hogy indokolt a fegyházbüntetés kiszabása. A vádirat szerint a háromgyermekes jordán férfi már 2007 óta szerencsejáték-függő volt, nemegyszer a család pénzét is eljátszotta. Felesége emiatt válni akart, de az örökös veszekedések ellenére csak az idén határozta el magát véglegesen.

Ebbe azonban A. Mohamed nem akart belenyugodni. Több alkalommal megfenyegette feleségét, ha elhagyja, megöli. Február 4-én este kilenc körül ért haza A-né Csilla, férje már várta. A hónapok óta tartó állandó civakodás kiújult. A férfi megint fenyegetőzni kezdett, hogy megöli feleségét, ha elhagyja. Az asszony azonban már hajthatatlan volt. Durva szóváltás zajlott kettejük között, és dulakodni kezdtek. A nő felkapott egy kést a konyhában, és a férfi felé szúrt. Meg is vágta a kezét, s ettől az orvos úgy feldühödött, hogy a keze ügyébe került sörösüveggel fejbe verte feleségét. A hatalmas ütéstől az asszony a konyha padlójára zuhant, kezéből kiesett a konyhakés, amelyet a férfi felkapott, és hét szúrt sebet ejtett felesége vállán és mellkasán. Az asszony belehalt a szúrt sebekbe. A holttestet a férfi pléddel letakarta, lement a ház elé, és kihívta a rendőröket. Mindent bevallott.