Könyvtárba menni jó

  •  
  •  
  •  

Filmklub, kiállítás, izgalmas esti programok és mindez a könyvtárban! A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár már januárban színes kínálattal várja az újpestieket.

Számtalan olyan filmet ismerünk, melynek hősei morális dilemmába sodródnak. Mit tegyünk ezekkel az erkölcsi dilemmákkal? Hogyan oldják fel ezeket a különféle filmek? Réz András filmklubja 2016. január 8-án 17 órakor a megfelelő helyszín lesz egy kötetlen, de tartalmas beszélgetésre, töltekezésre.

Január 12-én, kedden, 18 órára várják az érdeklődőket Pápai Márta „A természet tükrei” című kiállításának megnyitójára. A kiállítást Kökény-Kovács Ildikó építész nyitja meg. Köszöntőt mond Tamási Júlia, a könyvtár vezetője, gitáron közreműködik Horváth János és Szűrös Ferenc. Aki nem tud aznap elmenni, egészen február 26-ig pótolhatja és megtekintheti Pápai Márta munkáit a Király utca 5. szám alatt.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újpesti Király utcai könyvtára a magyar kultúra napja alkalmából január 23-án rendkívüli nyitva tartással várja olvasóit. 16 órától a Rutkai Bori Banda szórakoztatja majd a gyerekeket, 21 órától pedig a Bujdosó Trió játszik jazz-dallamokat a kimozdulni vágyó felnőtteknek. 22 órától egészen hajnali 6 óráig ingyenes a beiratkozás három hónapra, közben változatos programok lesznek: kölcsönzés, zenehallgatás, beszélgetések, társasjáték, kávézás, teázás.

Jó szórakozást!