Kori-móka a Szent István téren

  •  
  •  
  •  

Újpesti felső tagozatos diákok mérték össze korcsolyatudásukat és ügyességüket a Városháza mellett kialakított koripályán.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Az Újpesti Önkormányzat által meghirdetett Kori Móka címet viselő verseny másodikfordulójára, kilenc iskola nevezett be, hogy a diákjaik alkotta kis csapatok, játékos keretek között mérhessék össze tudásukat és ügyességüket. A versenyző csapatokat ezúttal az Angol Tagozatos Általános Iskola a Babits Mihály Gimnázium, a Bajza József Általános Iskola, a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnázium, a Homoktövis Általános Iskola, a Karinthy Frigyes ÁMK Általános Iskola, Német Tagozatos Általános Iskola, a Szigeti József Utcai Általános Iskola és a Testnevelés Tagozatos Általános Iskola nevezte be.


A verseny két fordulóból állt, múlt héten az alsó tagozatosok, ezúttal a felső tagozatos diákok mérettették meg magukat.

A sorversenyszámok izgalmas és mókás ügyességi, gyorsasági feladatokat állítottak a gyerekek elé, melyek során labdákat tereltek, akadályokat kerültek meg, és közben jól szórakoztak a lelkes családtagok, barátok biztatása mellett.

A verseny végül díjátadóval zárult, ahonnan senki sem távozott üres kézzel, hisz ajándékot minden lelkes résztvevő kapott.
A díjakat dr. Molnár Szabolcs alpolgármester adta át. Az első helyezést az Angol Tagozatos Általános Iskola érte el.

 

P.M.