•  
  •  
  •  

Az újpesti polgárok kérésére új padokat helyeztek ki a Dalos Óvoda előtti területre. Az Újpesti Városgondnokság folyamatosan igyekszik a régi, megrongált ülőalkalmatosságokat lecserélni és korszerűsíteni.

Használhatatlan és megrongált padok csúfították a Dalos Óvoda környékét, melyek már nem látták el funkciójukat, ezért is került sor az elbontásukra, az újpestiek észrevételének köszönhetően. „Négy olyan modern padot helyezett ki a Városgondnokság a Városüzemeltetés segítségével, melyeket a közelmúltban kezdtek el rendszeresíteni Újpesten” – mondta el az Újpesti Naplónak Vasa Zoltán, az Újpesti Városgondnokság Kft. ügyvezetője.

„Nagyon sok régi pad van még Újpesten, ami rossz állapotú, és sokszor nem is használják, mert olyan helyen van, ahol nincs is rá szükség. Ezeket fokozatosan igyekszünk eltüntetni a jövőben. Nagyon jó, hogy érkeznek visszajelzések a lakosság részéről, mert ez is mutatja, hogy egyre jobban odafi gyelnek környezetükre. A kollégáimmal mi is nyitott szemmel járunk a városban, és igyekszünk azonnal orvosolni az esetleges problémákat” – tette hozzá az ügyvezető. antosa