Köszönet a korszerű programért

  •  
  •  
  •  

A Szigeti suli is részt vesz a Citibank Pénzügyi Oktatási Iskolatámogatási Programjában

Országszerte 8 ezer felső tagozatos diák tanulhat a korszerű oktatóanyagokból.  Iskolánk, a Szigeti József Utcai Általános Iskola is részt vehet az idei Citibank pénzügyi és gazdasági képességeket fejlesztő Iskolatámogatási Programjában, melyet 2001-ben a Junior Achievement Magyarország (JAM) Alapítvánnyal közösen indított el. 

Nagyszerű lehetőségnek tartjuk a programhoz való csatlakozást, hiszen a program célja, hogy az iskolák számára elérhetővé tegye a korszerű technológián alapuló, innovatív oktatási stratégiákat és tananyagokat, amelyek elősegítik a tanulók pénzügyi és gazdasági ismereteinek növelését.

Az oktatási csomag a nyomtatott tananyagok mellett a felső tagozatos diákok életkori sajátosságaihoz igazított pénzügyi-gazdasági, gyakorló és oktató DVD-ket is tartalmaz. Az oktatócsomag részeként egy korszerű laptopot és egy projektort is kaptunk, így összesen 750 ezer forint értékben támogatja intézményünket a Citibank. Emellett egy 2.0 alapú interaktív weboldal és folyamatos mentori munka is segíti iskolánkat a program sikeres megvalósításában.

Szívesen, örömmel veszünk részt a programban. Köszönjük szépen a lehetőséget!

 Török Ibolya
   igazgató