KOZÁK DANUTA: SAJNÁLOM, HOGY CSAK EGY NAPIG TART A SZÜLETÉSNAPOM

  •  
  •  
  •  

Kozák Danuta január 11-én ünnepelte a születésnapját. Hogy hányadikat, azt nem áruljuk el, hiszen egy fiatal nőről van szó, de életkora alapján még legalább 2-3 olimpiai szereplés benne van, ami eddigi eredményeit figyelem be véve akár 4-5 olimpiai aranyérmet is jelenthetnek.

“Nagyon jól telt a születésnapom.  Idén a bátyám is részt vett a családi ünnepen, ami már nagyon régen nem történt meg. Anyukám Sacher tortát sütött nekem, ami nagyon finomra sikeredett” – mondta Danuta arról, mik okozták neki a legnagyobb örömöt az idei születésnapján

Ajándékba színházjegyet kapott, így este már a Thália színházban nézték az Ördöglakat című darabot. Danutának nagyon tetszett a Gálvölgyi János főszereplésével készült előadás, de mint elmondta, a szórakoztató darab mellett az is vicces volt, hogy rengeteg régi ismerőssel futott össze a színházban, így a kellemes meglepetések sem maradtak el aznap.

„Kiemelkedően emlékezetes, vagy kirívó születésnapom nem volt, de nem unatkoztam egyiken sem hiszen, ilyenkor szeretteim mindig kedvemben járnak, és ilyenkor igazán sajnálom, hogy csak egy napig tart ez nap” – mondta a kétszeres olimpiai bajnok arról, miért is kezdődik számára jól minden év.

A teljes cikk a molcsapat.hu kajak blogján olvasható.