Közlekedési változások a sportnap miatt

  •  
  •  
  •  

szeptember 27-én, szombaton 8:15 és 14:00 között futóverseny miatt lezárják a káposztásmegyeri Farkaserdő utcát, ezért a 126-os és a 296-os busz módosított útvonalon közlekedik.

Szombaton 8:15 és 14:00 között a Dunakeszi felé közlekedő 126-os és 296-os busz módosított útvonalon, a 914-es busszal megegyező módon a Külső Szilágyi úton közlekedik a Homoktövis utcáig, ezért nem érinti a Hajló utca, a Művelődési Központ, a Gimnázium, a Dunakeszi utca, a Kordován tér, a Szíjgyártó utca és a Homoktövis utca megállót. A terelt útvonalon mindkét járatra a 914-es busz Óceán-árok utca, Galopp utca, Járműtelep utca, Bőröndös utca és Bőrfestő utca megállójában lehet felszállni.

Káposztásmegyer felé mindkét járat a 914-es járattal megegyező módon Homoktövis utcába történő bekanyarodás nélkül, a Külső Szilágyi úton közelíti meg a Szilas-patak végállomást, ezért nem érinti a Homoktövis utca (Óvoda), a Szíjgyártó utca, a Kordován tér, a Dunakeszi utca, a Gimnázium, a Művelődési Központ, és a Hajló utca megállót. A terelt útvonalon mindkét járatra a 914-es busz Bőrfestő utca, Bőröndös utca, Járműtelep utca és Óceánárok utca megállójában lehet felszállni.

BKK