Közlekedési változások az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál ideje alatt

  •  
  •  
  •  

2016. szeptember 24-én, szombaton 8:00 és 14:00 között Káposztásmegyeren, a Farkaserdő utcán közlekedő 126-os és 296-os autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Megyeri úton közlekedő 30-as és 230-as autóbusz forgalmában pedig néhány perces forgalomkorlátozás várható, mert a Farkaserdő utcát az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál miatt lezárják.

A rendezvény ideje alatt a 126-os és a 296-os autóbusz Dunakeszi, illetve Békásmegyer felé Káposztásmegyer, Szilas-patak megállóhelytől módosított útvonalon, a Farkaserdő utca helyett a Külső Szilágyi úton halad a Homoktövis utcáig. A Hajló utca, a Művelődési Központ, a Gimnázium, a Dunakeszi utca, a Kordován tér, a Szíjgyártó utca és a Homoktövis utca megálló kimarad. A buszok ideiglenesen a 914-es autóbusz Óceán-árok utca, Galopp utca, Járműtelep utca, Bőröndös utca és Bőrfestő utca megállójában állnak meg.

A rendezvény ideje alatt a 126-os és a 296-os autóbusz Káposztásmegyer, Szilas-patak, illetve Újpalota felé a Sárpatak utca megállóhelytől a Külső Szilágyi úton halad Káposztásmegyer, Szilas-patak megállóhelyig. A Homoktövis utca (Óvoda), a Szíjgyártó utca, a Kordován tér, a Dunakeszi utca, a Gimnázium, a Művelődési Központ, a Hajló megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen a 914-es autóbusz Bőrfestő utca, Bőröndös utca, Járműtelep utca és Óceán-árok utca megállójában állnak meg.