Közlekedési változások

  •  
  •  
  •  

A Mildenberger utca gázelosztóvezeték-rekonstrukciója idején (2015.09.07-21.) az autóbuszok terelt útvonalon járnak, a Nádor utca – Türr István utca – Mildenberger utca Baross utca helyett, a Nádor utca – Pöltenberg Ernő utca – Semmelweis utca – Baross útvonalon. A terelést megelőzően az érintett utcák lakóit a kivitelező szórólapozás útján is tájékoztatja.

A munkák ideje alatt a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz Káposztásmegyer felé a Nádor utca–Fóti út terelt útvonalon halad. A Mildenberger utca, az Irányi Dániel utca/Baross utca és a Baross utca/Fóti út megállóhely kimarad.
Az autóbuszok az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:
  • Vécsey Károly utca: a 96-os autóbusz megállóhelyén a Nádor utcában;
  • Bucka utca: a 96-os autóbusz megállóhelyén a Fóti úton;
  • Baross utca: a 96-os autóbusz megállóhelyén a Fóti úton.
A munkák ideje alatt a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz a Keleti pályaudvar M és Újpest–Központ M felé a Baross utca–Semmelweis utca–Pöltenberg Ernő utca–Nádor utca terelt útvonalon halad. A buszok a Türr István utca / Nádor utca megálló helyett a Nádor utca ideiglenes megállóhelyen a Pöltenberg Ernő utcában a Nádor utca kereszteződése előtt állnak meg.

2015. szeptember 12-én, szombaton 18 órától a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban labdarúgó-mérkőzést rendeznek. A sportlétesítmény kedvezőbb kiszolgálása érdekében a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz ekkor mindkét irányban a Semmelweis utca–Baross utca útvonalon közlekednek.

UN / BKK