•  
  •  
  •  

A Fővárosi Önkormányzat megbízásából várhatóan július 3-án kezdődik a IV. kerületi Megyeri út felújítása a Colas Út Zrt. kivitelezésében. A szakasz a Váci út és a Szilas patak között 2,1 kilométeren kap új aszfaltburkolatot. A megújult Megyeri utat előreláthatólag augusztus 4-től használhatják ismét az autósok.

 
Munkálatok a Megyeri úton
Az egy hónapig tartó munkák során a szakemberek a szükséges helyeken burkolatalap-cserét végeznek, és az elhasználódott útpályára új aszfaltszőnyeget terítenek. A teljes útvonalon megújítják a szegélyeket, emellett szakaszos járdaépítést is végeznek. A kereszteződéseknél lesüllyesztik a járdákat, és vakvezető sávokat alakítanak ki az akadálymentes közlekedés segítésére. A szakaszra eső buszmegállók szerkezetét bazaltbetonnal erősítik meg.
 
Forgalomkorlátozások
A rekonstrukció teljes ideje alatt irányonként egy-egy sávban 30 km/h-val közlekedhetnek a gépjárművek. A felújítás miatt sem az autósokat, sem a buszokat nem terelik el az érintett útvonalról. Torlódásra a kivitelezés ideje alatt számítani kell, ha tehetik, kerüljék el a szakaszt.
 
További információ
Az aktuális munkálatokról és a forgalomkorlátozásokról további információ az útfelújítások 24 órában üzemelő 06 1/ 328 50 55-ös információs vonalán, illetve az utfelujitas@ktsz.hu e-mail címen kérhető. A fővárosi útfelújításokkal kapcsolatos információk megtalálhatók a Budapest Portál aloldalán:www.budapestportal.eu/utfelujitas/
 
A felújítás idejére szíves türelmüket és megértésüket kérjük!