Kozma István: „A Szolnok ellen is lehet bizonyítani”

  •  
  •  
  •  

A Szolnoki MÁV ellen kezdjük idei szereplésünket a Ligakupa hetedik kiírásában.

Csapatunk szerdán 19:00 órakor a Ligakupa első fordulójában a Szolnoki MÁV együttesét fogadja a Szusza Ferenc Stadionban. A mérkőzésre a belépők 500 forintba kerülnek, a jegyvásárlásról, valamint egyéb, szurkolókat érintő információkról ide kattintva olvashatnak.

Kozma István a keddi edzés után elárulta, hogy visszatérhet a keretbe hosszú sérülése után Filip Sztaniszavljevics, ráadásul ha minden jól megy, akkor a legfrissebb igazolások is pályára léphetnek a Ligakupa nyitófordulójában.

„A Ligakupában azok a játékosok is megmutathatják magukat, akik eddig kevesebbet játszottak. A Szolnok ellen tehát mindenki bizonyíthatja, hogy lehet rá számítani.  Természetesen ott lesznek a meccskeretben azok a játékosok is, akik eddig több időt töltöttek a pályán, hiszen természetesen komolyan vesszük a szerdai mérkőzést. Ha minden papírmunkát sikerül elintézni, akkor az új igazolások is bemutatkozhatnak a Megyeri úton. Jó hír, hogy újra ott lehet a keretben súlyos sérülése után Filip Sztaniszavljevics, aki a tervek szerint a pályára is visszatérhet négy és fél hónapos kihagyása után. Ami ellenfelünket illeti; a Szolnok a gyengébb kezdés ellenére szerintem az NB II egyik meghatározó csapata lesz, de mint minden mérkőzésen, természetesen ellenük is a győzelemre törekszünk majd.”

Forrás: ujpestfc.hu