Kozma István: „Felkészült a csapat!”

  •  
  •  
  •  

Ma 16:30-kor a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor a Ferencváros elleni derbire. Kozma István játékosként sok szép emlékez őriz az összecsapásról, és bízik abban, hogy a játékosok is átélik majd azt, hogy milyen a zöld-fehérek ellen győztesen elhagyni a legnagyobb magyar stadion gyepszőnyegét.

„A derbiknek az az egyik ismérve, hogy helyezéstől és formától függetlenül bármi megtörténhet ezen a mérkőzésen. Annak nagyon örülünk, hogy sok néző lesz a lelátókon, köztük nagyon sok újpestivel , így a hangulat már garantált – ez a játékosoknak is sok plusz erőt adhat, ebből pedig nagyon jó mérkőzés kerekedhet ki.

A csapatunk felkészült, mindenki nagyon koncentrált volt az edzéseken, bízunk benne, hogy ezt a mérkőzésre is átviszik a játékosaink, mert minden kis hibának jelentősége lesz a találkozón. Játékosként vannak szebb és rosszabb emlékeim is a derbikről, persze inkább a szép dolgok maradtak meg, például az, amikor egy kettős rangadón az én gólommal nyertünk 1-0-ra. Bízunk benne, hogy játékosainknak is sikerül majd átélniük ezt a csodálatos érzést. Emellett jó lesz újra megtapasztalni csodálatos szurkolótáborunk erejét, segítségét is, amely már játékoskoromban is annyiszor átsegített minket a mérkőzések nehéz pillanatain.”

Forrás: ujpestfc.hu