Külföldi slágerek, új szerzemények

  •  
  •  
  •  

Élő koncerttel, hattagú zenekarával harmadik alkalommal lép fel Újpesten, az Újpesti Karácsonyi Vásár nyitónapján, november 30-án 19 órakor a Megasztár ötödik szériájának legjobb férfi hangja, Kökény Attila. Már három éve, hogy berobbant a köztudatba, és azóta sem pihen. Slágereket ír, folyamatosan koncertezik, az újpesti fellépést követően éppen Kanadába utazik egy fellépésre.

 - Több újpesti fellépés, például a Máté Péter-emlékkoncert után 2013 karácsonyán ismét itt köszönthetjük. Már-már visszajár hozzánk…
– Valóban, harmadik alkalommal adok koncertet Újpesten, amit már nagyon várok. Vannak barátaim itt, de főként azért jövök szívesen, mivel azt tapasztaltam, hogy az újpestiek nagyon kedvesen fogadnak, és szeretik a zenémet.

– Milyen műsorral készül a karácsonyi vásár nyitókoncertjére?
– A tavaly ősszel megjelent nagylemezem slágerein túl két-három új, azóta készült saját dalommal is készülök. Emellett feldolgozásokat és külföldi slágereket is hallhatnak majd tőlem. Bensőséges, igazi családias hangulatú bulira számíthat a közönség, ahogy tőlem megszokhatták.

– Hamarosan itt a karácsony. Családi körben tölti, vagy dolgozik akkor is?
– Korábban mindig fellépésekkel teltek az ünnepek, de idén másként lesz: néhány napos kikapcsolódásra utazunk a családdal. Szeretném, ha ezúttal a feleségem is pihenhetne, hiszen egész évben azon dolgozik, hogy a munkámhoz nélkülözhetetlen nyugodt családi hátteret biztosítsa. Ezzel kívánok neki megköszönni mindent.

G. R.