Különleges tanévkezdés Újpesten

  •  
  •  
  •  

2012. szeptemberében az iskolát kezdő elsős kisdiákokat “meglepetés” várta. Az
Önkormányzat, az UTE és az Újpest FC ajándékcsomagja egy tornazsákból, mesekönyvből, valamint egy-egy labdából áll.

Közel 500 első osztályos kisfiú kap az Újpest FC támogatásával egy-egy PUMA focilabdát, a kislányok pedig az UTE felajánlásában egy-egy Mitre labdának  örülhetnek.

(A tornazsákok megkülönböztetését lehetővé téve, mindegyiken található egy Újpest feliratú kulcstartó, melynek hátuljára a gyermek nevét, iskoláját és a szülő elérhetőségét lehet alkoholos filccel ráírni.)

Újpest Önkormányzata a kisdiákok mellett ebben az évben már az újpesti újszülötteket, valamit az érettségizőket is megajándékozta. A babaköszöntő csomag visszajelzései pozitívak, az Újpesti Napló szerkesztőségébe sorra érkeznek az újpestes body-ba öltöztetett apróságok fotói, amit meg is jelentetnek.

A végzős középiskolások is nagy örömmel fényképezkedtek a világító karszalaggal.

A kezdeményezés hétfői epizódjánál, az első tanítási napon Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere, dr. Gyarmati Eszter, az Újpest FC ügyvezetője, Őze István, az UTE klubigazgatója, és Újpest legfrissebb díszpolgára, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász is jelen volt az Erzsébet utcai Általános Iskolában, ahol kedves műsorral is várták a vendégeket.

Berki Krisztián természetesen nem “úszta meg” azzal, hogy eljött a gyerekekhez. Természetesen hosszú dedikálás várt rá, hisz majd’ minden lurkó ott helyben aláíratta vele az újsütetű labdát, amit a bajnok szívesen meg is tett.