Kupakgyűjtő pontok

  •  
  •  
  •  

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját. Elsőként Szombati Erzsébet, a Maki Játszóház tulajdonosa beszél arról, miért is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz.

– A Maki Játszóház életében megnyitásunk óta fontos szerepet játszik a jótékonyság. Az Újpesti Cseriti minden hónapban nálunk tartja több kisgyermek születésnapját, amelyre a Vadgesztenye cukrászda meglepetés tortával készül. Emellett újabb lehetőséggel szeretnénk a családokat segíteni és a kupakgyűjtést is ösztönözni – mondja a játszóház tulajdonosa.

–Március 1-jétől azoknak az újpesti gyermekeknek, akik száz kupakot hoznak magukkal, és szüleik fél órára befi zetik őket a játszóházba, egy teljes óra felhőtlen játékot nyújtunk. Reméljük, hogy ezzel sokaknak kedvet csinálunk, és csatlakoznak a gyűjtéshez – beszél felajánlásukról Szombati Erzsébet.

Mint ismert, a kupakokkal idén a tizenkét éves Nórit, a mozgáskorlátozott kislányt segíthetik az újpestiek. Az összegyűjtött kupakokból befolyó összegből mozgását javító terápiáit és a tanulását segítő új laptop vásárlását segíti az Újpesti Cseriti. (További kupakgyűjtő pontok: www.ujpest.hu)
G.R.
fotó: Várai Mihály

A Maki Játszóház címe: IV., Attila u. 156-158.