Lájkdömping a szépségekre

  •  
  •  
  •  

Újpest Arca szépségversenyünk közönségdíjáért ádáz csata dúl az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalon. Ha szeretné, hogy kedvence nyerjen, még Ön is szavazhat.

Tegnap kerültek fel az Újpest Arca verseny döntőseinek fényképei az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldalra. Ezzel egyidőben indult el a szavazás is. Jellemző a verseny sikerére, hogy egyetlen nap alatt félezer új lájkoló érkezett az oldalra.

A verseny döntője egyébként augusztus 28-án, vasárnap, 18.00 órakor lesz a Szent István téren, a Városnapok keretein belül. A zsűriben újpesti hírességek, és “civilek” is ülnek majd:

Dózsa László színművész
, Érdemes művész, újpesti lakos, az Újpest Színház főrendezője a  „Nagyvizit” színmű nagysikerű bemutatója után, most a zsűriben tart nagy vizitet. A Don Juanként ismert, sőt elismert (!) sármőr, akinek a nők tekintetében örökké van keresnivalója, ő maga már első ránézésre meg tud állapítani mindent egy hölgyről. Vigyázat, rendezői szeme a fiúk esetében is kritikus!

Cynthya diktátort az X-faktor arcaként felesleges bemutatni. Egy éles szemű fotós, akinek megfogalmazott véleménye van, ismerjük reklámfotóit, legutóbb Gáspár Győző lányáról, Evelinről készült sorozatával vált ismertté. Katy Perry Firework című, Budapesten forgatott klippjében is feltűnik, amit eddig 226 millióan látták a YuoTube-on. Különc, izgalmas életvitelével sok fiatal példaképe lett.  Zsűrizni azért hívtuk, hogy a reklámfotós szemével fedezze fel Újpest leendő arcát. Pontosan tudja, mit mihez kell mérni, hiszen maga is újpesti diáklány volt a Bródy Imre Oktatási Központban.

dr. Kucsera Tamás Gergely
  a polgármesteri hivatal emberi erőforrás főosztályának vezetője, oktatás-nevelési gyakorlatban jártas, kisujjában a pedagógia, az ifjú nemzedékek tudománya!  Filozófia szakos bölcsészként  tudományos  alapokról képes megfogalmazni, miként lehetséges, hogy a lányok pillanatok alatt az ujjuk köré csavarják. Három kislány apukájaként a női nem alapos ismerőjévé és egyben csodálójává is vált.

Orbánné Németh Melinda, a Corso Boutique tulajdonosa büszkén mondhatja magáról: Újpest szépségei is őt választották.  Tálcán kínálkozott a lehetőség, hogy a szépségverseny ruha szponzora legyen. Tekintete ezért siklik majd az arcok keresése közben az öltözékre is.  Teljes joggal, hiszen beigazolódni látja, üzletében tényleg minden stílus megtalálható.

Kovács Zoltán:
Akihez dalt is írtak az arany torkú UTE szurkolók. A „Kovács Zoli, lőj egy gólt!” refrénű dal azt a nagy eseményt örökítette meg, amikor három évvel ezelőtt a Diósgyőr ellen lőtte be  századik újpesti gólját. A profi labdarúgást követően utánpótlás segítő, majd sportvezető tizennyolcszoros válogatott, az újpesti labdarúgásért tett számos érdeme okán kvalifikálta magát a mai lila-fehér szépség-válogatóra.