Ligakupa sorsolás a csoportmeccsek után

  •  
  •  
  •  

A Ligakupa csoportmérkőzések után eldől a továbbjutók párosítása is

Ma már csak a Ligakupa „F” csoportjában nem dőlt el a továbbjutó két csapat sorsa, hiszen a Paks 9, a Ferencváros 8, a Zalaegerszeg pedig 6 ponttal áll a csoport első három helyén, a mai Kaposvár-Zalaegerszeg illetve Ferencváros-Paks mérkőzésen tehát eldől, melyik két csapat jut tovább a csoportból.

A múlt heti Vasas elleni győzelmünk után már biztos, hogy a Videoton mellett mi is tovább menetelünk a kupasorozatban, már csak az a kérdés, ki jöhet szóba lehetséges ellenfélként a legjobb tizenhat között.

Délután négy órakor rendezik az utolsó csoportmérkőzést, amely után a Sport 1 csatornán sor kerül a párosítások kisorsolására is. Eddig a következő csapatok jutottak tovább: Nyíregyháza, Diósgyőr, Debrecen, Békéscsaba, MTK, Dunaújváros, Honvéd, Győr, Videoton, Újpest FC, Haladás, Sopron, Szigetszentmiklós, Pécs.

A csoportmásodikok kerülnek kihúzásra pályaválasztóként, majd a csoportelsők kerülnek kisorsolásra a párosítás során, a mérkőzéseket várhatóan december 2-án vagy 3-án rendezik, így bár a bajnokságban ezen a hétvégén játsszuk utolsó hazai mérkőzésünket, a Ligakupa sorozatban még vár ránk egy megmérettetés a Megyeri úton. 

Kép és szöveg: ujpestfc.hu