Lipták távozik, Balajcza biztosan marad

  •  
  •  
  •  

Az Újpest FC válogatott labdarúgója a következő szezonban már Győri ETO-ban rúgja a labdát.

A szabadon igazolható védővel, Lipták Zoltánnal mindenben megegyezett a zöld-fehér csapat, a napokban a kontraktus aláírására is sor kerülhet.

Litauszki Róbert, aki akár Lipták helyén is használható futballista, marad Újpesten. – Célom, hogy minél többet pályán legyek, minél nagyobb szerepet töltsek be a csapatban – nyilatkozta a hír hallatán. – Persze, biztos lesz konkurencia, a vezetők biztosan keresnek játékost a védelembe. De ez nekem is jót tesz majd, így meg kell küzdenem majd a helyemért és tudok tovább fejlődni.

Roderick Duschatelet nem rejtette véka alá, hogy több helyen meg akarja erősíteni a csapatát.  Információk szerint Újpesten már elkészült egy lista azokról a labdarúgókról, akiket a jövőben lila-fehérben szeretne látni a belga tulajdonos. A Megyeri úton például szemet vetettek az olaszoknál focizó  Vass Ádámra és Feczesin Róbertre, de az éppen csapatot kereső Bodor Boldizsár, vagy a fehérvári Gosztonyi András, Lencse László és Vaskó Tamás személye sem közömbös az elnöknek.

Konkrétumok egyelőre még nincsenek, de annyi biztos, hogy a csapat kapusa, Balajcza Szabolcs ezután is erősíti a gárdát. A csapatkapitány már aláírta szerződését.

“Magam is hallottam a pletykáról, hogy külföld felé kacsingatok. Nos, úgy gondolom, a szerződéskötéssel mindenre választ adtam, illetve megcáfoltam. Remélem, hogy jövőre” – megerősödött csapattal – már nem a kiesés ellen, hanem a dobogóért küzdünk a bajnokságban.”

(gergely)