Ma este a Lombard Pápa lesz az Újpest FC vendége a Szusza Stadionban

  •  
  •  
  •  

Ma este 18:00 órakor a Lombard Pápa együttesét fogadjuk az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A pénteki edzés előtt Nebojsa Vignjevics elmondta, hogy győzelemmel szeretné indítani az őszi idényből hátralévő ötmeccses sorozatot.

„Jól jött a szünet, Vermes Krisztián is jobban van, Asmir Suljic visszatérhet, talán José María Antón is ott lehet a keretben, szóval valamivel jobb helyzetben vagyunk, mint két héttel ezelőtt, igaz most nem csak Loic Negora, hanem Dusan Vasziljevicsre sem számíthatunk eltiltás miatt. Nagyon fontos öt mérkőzés következik az év végén, éppen ezért lenne fontos egy jó rajt, mondhatom, hogy egy győzelmi sorozatot szeretnénk elkezdeni szombat este – szerintem a csapat készen is áll erre. A játékosoknak hinniük kell önmagukban akkor, amikor a kapu elé kerülnek, és hinniük kell az egész csapatban is, akkor pedig jönnek majd a pontok.”
Vezetőedzőnk szerint a Pápának több veszélyes játékosa is van, de azt szeretné, ha a szombati mérkőzés nem a vendégek támadóiról, hanem csapatunk játékáról maradna emlékezetes.
 „Jó csapat a Pápa, minden meccsen keményen dolgoznak, Griffiths, Arszics és Quintero is veszélyes lehet a kapura. Biztosan pontokért önnek, de bízom benne, hogy ez a mérkőzés inkább rólunk szól majd.”

Forrás: ujpestfc.hu