Ma is szeretettel vár mindenkit a Bajnok Terasz

  •  
  •  
  •  

A vízilabda mérkőzések és film vetítés mellett aszfalt rajzversenyen is részt vehet, aki kilátogat a helyszínre!

 A vízilabdáé a főszerep

 

Az elmúlt egy hónapban a Bajnok Terasz lett az újpestiek kedvenc találkozóhelye. Nem csoda, hiszen a fociláz és a fergeteges hangulat mindig garantált volt. Továbbra sem lesz ez másképp, július 27-ig a vízilabda-Európa-bajnokság mérkőzéseit követhetjük nyomon a városháza mellett kialakított helyszínen. Kitűnő hangulat, remek ételek és hűsítő italok várják a sportszerető és szórakozni vágyó újpestieket.

Szurkoljunk együtt minden délután és este a magyar fiúkért és lányokért a Károlyi park óriáskivetítője előtt! A mérkőzéseket követően három estére ezen a héten is kertmozivá alakul a Bajnok Terasz, az E. T., a Szellemzsaruk és a Személyiségtolvaj kölcsönöz majd izgalmas perceket a szabadban filmet nézni vágyóknak. A Bajnok Terasz részletes programja: www.ujpest.hu.

 

Aszfalt rajzverseny

 

Újpest Önkormányzata ezúttal aszfaltrajzversenyre csábít minden vállalkozó kedvű lurkót július 19-re, szombatra a Szent István téri játszótérre, ahol 15 órától indul a színes kréta kavalkád. Nevezni előzetesen július 18-án 20 óráig lehet az információs faháznál, három kategóriában (3–6 éves korosztály, 7–10 éves korosztály, 11–14 éves korosztály).