•  
  •  
  •  

Öt esztendeje nyitott meg a Fóti út és a Nádor utca sarkán a Szögker szaküzlet, a barkácsolók-szakemberek kincsesbányája. Mára szinte vetélytársak nélkül maradtak. Jászonyi Csaba ügyvezető szerint sikerük titka, hogy választékuk a kis barkácsboltok és a nagy szakáruházak között helyezhető el, viszont az utóbbival ellentétben a vevőkkel egyenként és személyesen foglalkoznak.

 – Igazi családi vállalkozás a miénk: 27 éve kezdte édesapám Pesterzsébeten, és mára az újpestivel együtt két üzletünk és összesen 37 alkalmazottunk van. Erősségünk a választék, a mögötte található árukészlet, a kiszolgáló személyzet száma, a nagy alapterület, parkolási lehetőség, a webáruházunk, valamint a kedvező nyitvatartási idő– foglalja össze sikerük titkát Jászonyi Csaba.

– Ezeknek együttesen köszönhető, hogy a válságot nemcsak túléltük, de növekedtünk. Ebben az is közrejátszhat, hogy a kezdetek óta több lábon állunk. A szakemberek mellett a lakosságot is ugyanolyan örömmel szolgáljuk ki, és a válság hatására hirtelen csökkenő építkezések helyett felvirágzó karbantartási hullámot igyekszünk segíteni. Nem beszélve a szolgáltatásainkról: akkumulátorfeltöltés, rézküszöb javítás, hevederzár-készítés, zárprogramozás, szerviz, gépkölcsönzés vehető nálunk igénybe – sorolja az ügyvezető. – Kollégáink mindegyike valamilyen szakterület specialistája.
A vásárlók szinte név szerint keresik őket, mert tudják, ki a kulcsmásoló, ki foglalkozik zárakkal, ki munkavédelemmel. Szerencsénk, hogy az elmúlt öt év alatt biztos háttérrel rendelkeztünk, a pesterzsébeti üzletünk forgalmának köszönhetően ugyanis volt miből fejlesztenünk. Hozzáteszem: marketingre egy fillért nem költöttünk, amióta Újpesten megnyitottunk, egyszerűen erre nem maradt keret. Kizárólag szájhagyomány útján ismertek meg minket, és mára szinte versenytárs nélkül maradtunk, ami minden hirdetésnél többet elmond – teszi hozzá Jászonyi Csaba.

G.R.

A Szögker szaküzlet címe: Fóti út 87.
Tel.: 3-999-999.