Magyar termék nagydíjas Ovi-Foci pályák

  •  
  •  
  •  

A társaságiadó-felajánlásoknak, a helyi vállalkozóknak, az UTE-nak és Újpest Önkormányzatának köszönhetően már több Ovi-Foci pályát építettek és adtak át az újpesti óvodákban. Nemcsak a futball, hanem számos más labdajáték – a kosárlabda, a kézilabda vagy éppen a röplabda – alapjait is elsajátíthatják a gyerekek, s ezzel az Ovi-Foci Program a teljes magyar sportélet felemelkedését is szolgálja. A gyerekek sportolásához a pályákat a Globál Sport Kft. építette meg az újpesti óvodákban és a program keretében számtalan magyarországi városban.

Az elvégzett minőségi munkát és magát az Ovi-Foci Programot szeptember 4-én az Országházban tartott ünnepségen Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazta a Kiírók Tanácsa.

– Örömmel értesültünk a díjazásról – mondta dr. Tahon Róbert jegyző. – A Globál Sport Kft.-vel nagyszerűen tudunk együtt dogozni, szem előtt tartva a szlogenünket: „Nagy lépés kis cipőben!” A megépített műfüves pályákon szinte állandó a telt ház. Látva a gyerekek arcát, megbizonyosodtunk arról, hogy jó partnerrel kötöttünk szerződést. Bízom benne, hogy a közös munka folytatódik, és újabbak épülnek fel Újpesten, mert tudjuk, minden egyes Ovi-Foci pálya a gyerekek egészséges nevelését szolgálja.

(gg)