Magyarország – Liechtenstein: A belépés ingyenes, de a jegyet be kell szerezni

  •  
  •  
  •  

A válogatott november 11-i, Liechtenstein elleni mérkőzését a szurkolók ingyen tekinthetik meg, de a Puskás Ferenc Stadionba való belépés jegyváltáshoz lesz kötve. Az újpestiek szíve hagyományosan a fociért dobog, ezért szólunk, hogy jó lesz sietni. Legyen lila a lelátó.

Az MLSZ elnöksége csütörtöki ülésén döntött arról, hogy az Albert Flórián-
emlékmérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg, és a találkozóra ingyenes lesz a belépés. Fizetni nem kell a belépőkért, de azok megváltása kötelező, jegy nélkül nem lehet bejutni a stadionba.

A beléptetés ugyanúgy zajlik, mint a korábbi mérkőzéseken, lesz ruházat-, és csomagátvizsgálás is, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz. A jegyeket november 7-én, hétfőn délelőtt 9 órától az IBUSZ irodáiban lehet átvenni, illetve a belépők interneten való megváltására is ekkortól lesz lehetőség az ibusz.hu oldalon.

A szurkolók helyjegyeket kapnak, mindenki választhat, hogy melyik szektor, melyik sorába és melyik székére kér belépőt, a különbség mindössze annyi a korábbi gyakorlathoz képest, hogy ezúttal nem kell fizetni a jegyért.