Már az átadás-átvétel zajlik

  •  
  •  
  •  

Bejáráson tekintette meg a Bőrfestő Óvoda bővítési munkálatait Wintermantel Zsolt és dr. Molnár Szabolcs alpolgármester. Az átadás-átvétel hivatalos folyamata megkezdődött, augusztus közepére pedig a tereprendezés befejeződik, az udvarra játékokat is telepítenek.

A bejáráson a teljesen elkészült épület belsejét tekintette meg Wintermantel Zsolt és dr. Molnár Szabolcs alpolgármester június 18-án. Ahogyan korábban többször írtuk róla, az akadálymentesített intézmény tíz csoportszobával bővül, a foglalkoztatók különböző méretűek, a nagyobbak szükség szerint egybe is nyithatók. Ottjártunkkor a kicsiknek szánt öltözőszekrények már a helyükön voltak.

Dr. Molnár Szabolcs lapunknak kiemelte: az átadás-átvétel már folyamatban van. Ezenkívül a tereprendezés van hátra, a teraszt szintbe rendezik, és árnyékolókat szerelnek fel, valamint – amire az alpolgármester külön rámutatott – az udvarra játékokat is telepítenek.

– Szeptember 1-jétől már a bővített óvodát használhatják – tette hozzá az alpolgármester. A projektre kétszázmillió forint uniós forrást nyert el az önkormányzat.

MOA