Már használják az autósok

  •  
  •  
  •  

Már felavatták és örömmel használják is az autósok az Erdősor utcai parkolót, de a gyalogosok is értékelik, hogy megváltozott, rendezettebb lett az utca, s egyúttal az Izzó lakótelep képe.

Az autójával éppen beálló S. Sándor dicséri is a változást: – Előfordult, hogy az út mentén, olykor a járdára fél kerékkel felállva tudtam megállni, vagy ha még befértem a murvás parkolóba, össze-vissza álltunk. A murva pedig nem volt egy „európai”megoldás. Most nagyon jó méretű, kényelmes sávokat festettek fel, „díjazom”, hogy a zöld terület is megújult és kőburkolatú járda is készült – dicséri a kialakítást.

– Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, ami megerősít bennünket abban, hogy ezeket, s az ehhez hasonló fejlesztéseket a biztonságos, élhető Újpest megteremtéséért folytatnunk kell – mondja Rádi Attila városfejlesztésért felelős alpolgármester.

– A munka a napokban fejeződött be, a változást örömmel nyugtázták az itt élők, hiszen ezzel végre rendezett, kulturált parkolási körülmények fogadják őket. A fejlesztéseknek természetesen ezzel még nincs vége, a felújítások, parképítések és a régi, elhanyagolt területek megújítása is folytatódik – mondta el lapunknak dr. Dabous Fayez, a városrész önkormányzati képviselője.

G.R.