Tesztüzemben elindult EMMA, a MÁV-Volán utazástervezője

  •  
  •  
  •  

A vármegye- és országbérletek bevezetése után új szolgáltatással állt elő a MÁV-Volán: tesztüzemben elindították az EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) utazástervező oldalt – adta hírül közleményében a vállalat.

Az EMMA az első olyan, integrált utazástervező platform Magyarországon, amellyel nemcsak a hazai vasúti és autóbuszos menetrendek válnak elérhetővé, hanem a járatok valós idejű adatai is, így mostantól bárki egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan tervezheti meg utazását – akár vonattal, akár autóbusszal, vagy pedig ezek kombinációjával szeretne eljutni az úticéljába.

A közeljövőben megújuló MÁV-app és a régóta népszerű ELVIRA „kishúgaként” érkező EMMA a MÁV-VOLÁN-csoport digitális portfóliójának legújabb tagja, amelyet mostantól –tesztüzemben – immár az utasok és az érdeklődők is használhatnak, illetve segíthetnek a fejlesztésében.

A MÁV-START, a GYSEV, a MÁV-HÉV és a VOLÁNBUSZ helyközi járatai mellett az egyes helyi járatok menetrendi és valós idejű, forgalmi adatait egyaránt megjelenítő szolgáltatás az emma.mav.hu weboldalon érhető el.

ÚN

fotó: MÁV-Volán

, , ,