Média az orvosokért

  •  
  •  
  •  

Az Astellas Pharma, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének szakmai együttműködésével immár negyedik alkalommal hirdet médiapályázatot.

Az Astellas-díj – Média az orvosokért pályázat legfőbb célja, az orvosi hivatás társadalmi megbecsülésének erősítését, a nagyszerű emberi és orvosi teljesítmények fokozottabb elismerését, valamint a példaértékű orvos-beteg kapcsolatok bemutatását szolgáló, hangsúlyosan pozitív hangvételű publicitás elősegítése. A meghirdetőik közös szándéka, hogy az egészségüggyel kapcsolatban megjelenő híradások között a jó hírek is szélesebb nyilvánosságot nyerjenek. Meggyőződésük, hogy az orvosok társadalmi megbecsülésének kulcsa a páciensekkel való együttműködésben, a jó orvos-beteg viszonyban rejlik.

A pályázatra újságírók, riporterek és szerkesztők csak saját készítésű anyagaikkal nevezhetnek. A nevezés mellékleteként minden pályázó három pályaművet nyújthat be. A pályaműveket 2015. március 6-án déli 12.00 óráig várják. A pályázatok beküldhetők elektronikus formában is, a pályázat weboldalán történő regisztrációt követően.

További információk:
Morva Gábor
programvezető
Astellas-díj – Média az orvosokért 2014 pályázat
Telefon: (+36  1) 9200 620, (+36 30) 330 3000
E-mail: mediapalyazat@astellasdij.hu
Fax: (+36  1) 700 1620
Postacím: 1660 Budapest Pf. 448
Pályázati információk: www.astellasdij.hu/media