Még nem késő színházba menni!

  •  
  •  
  •  

Szeptember második felében kezdődik az őszi színházi évad, amelyet a 2012 óta megrendezett Színházak Éjszakáján is ünnepelhetünk.

A programsorozathoz az Újpesti Kulturális Központ Újpest Színháza is csatlakozott. Szeptember 20-án, szombaton este 7 órától az Ady Endre Művelődési Ház színháztermében pillanthatunk bele a színészek munkájába. A meglepetés című – Újpest első polgármesteréről, dr. Ugró Gyuláról készült – nagy sikerű színdarab művészei adnak választ a sokakat izgató „hogyan készült?”kérdésre. A belépés ingyenes.

Miként Dózsa Lászlótól, az Újpest Színház főrendezőjétől megtudtuk: A meglepetés darab számtalan meglepetéssel szolgál ma este. Választ ad a hogy készült?- kérdésre. Fő vezérfonala a lokálpatriotizmus, amely ebben az esetben is kiváló színművet eredményezett. A darab dr. Ugró Gyulának a város első polgármesterének állít emléket, mégpedig nótái kapcsán. A színmű nagyon sikeres, nem véletlen , hogy augusztusban az Újpest Városnapok nyitó napján szabadtéri színházban, a Szent István téren, éppen eme darab keresztmetszetét láthatta, hallhatta a publikum.
Nos, Dózsa László színművész ígéri, aki ma este ellátogat az Ady Endre Művelődési Házba, nemhogy unatkozni nem fog, hanem a darab egyes jeleneteit át is rendezheti, a cselekményt át is színezheti a többi vendéggel.Bepillanthat a kulisszák mögé. Sőt még egy Újpest Színház-játszotta darabról is hallhat a közönség- ha minden a vártnak megfelelően alakul- egy éteren keresztüli kapcsolattal. De ez már tényleg legyen meglepetés A meglepetésben. Ne feledjék: találkozó ma este 7-kor, a Tavasz utca 4. szám alatt! A program ingyenes.

B.K.