“Meg sem fordult a fejemben, hogy elmenjek!”

  •  
  •  
  •  

Kiszorult az Újpestből Pollák Zoltán, a védelem bal oldalán rendszeresen az olasz Alessandro Iandoli kap lehetőséget. A kétszeres válogatott hátvéd azonban nem idegeskedik, nem kapkod. Nyáron lejár a szerződése, és bár felröppentek a hírek esetleges kölcsönadásáról, szó sincs róla, hogy a télen távozna. – Nemzeti Sport

“Viszonylag jól viselem, hogy a kispadon ülök - válaszolt a védő arra a kérdésre, hogy miként éli meg a mellőzést. Minden edzéshez úgy álltam hozzá, mint eddig, semmit sem vettem vissza a lendületből, nem törődtem bele, hogy kimaradtam a csapatból. Tisztában voltam a lehetőségeimmel, hiszen Jos Daerden vezetőedzővel mindent megbeszéltünk, így nem lehetett sértődés. Természetesen szokatlan volt a szituáció- mondta Pollák Zoltán.

– Túl kell azonban lépnem rajta. A labdarúgó-pályafutásnak vannak nehezebb, és könnyebb időszakai.
Nekem most az előbbi jutott, de úgy kell dolgoznom, hogy bármikor bekerülhessek a csapatba. Az nem fér bele, hogy lazítok egy kicsit, mert ha kiengedek, nem tudok élni vele, ha ismét lehetőséget kapok. Akkor pedig tényleg mindennek vége. Pedig fel kell pörögni. Már csak önös érdekből is keményen kell dolgozni az edzéseken, mert ha mondjuk nyáron hív egy csapat, nem érkezhetek oda rossz állapotban. Jó erőben, és formában kell lennem, mert tényleg előfordulhat, hogy a szerződésem lejártával távozom. Meg sem fordult a fejemben, hogy most elmenjek. Már csak azért sem, mert még senki sem hívott márpedig addig nekem nem is kell foglalkoznom ezzel a témával. A Diósgyőr érdeklődéséről nem hallottam még, tőlük sem kerestek eddig. Ami biztos: az Újpest játékosa vagyok, és a nyáron lejár a szerződésem.”

forrás: http://hajralilak.hu