Átvették megbízólevelüket a nemzetiségi önkormányzati képviselők

  •  
  •  
  •  

Június 20-án pénteken a Városháza dísztermében átvették megbízólevelüket a június 9-i választáson mandátumot nyert nemzetiségi önkormányzati képviselők. A következő ötéves ciklusban a korábbi 11 helyett már 12 nemzetiség képviselői alakíthatnak önkormányzatot Újpesten.

Az ünnepélyes átadón a bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, roma, román, ruszin, szerb, szlovák és ukrán nemzetiségi képviselők részére Simonfi Sándor, a helyi választási bizottság elnöke és dr. Moldván Tünde jegyző asszony adta át a megbízóleveleket. A megválasztott önkormányzati testületek tagjai októbertől kezdhetik meg a munkát, az Újpesten élő nemzetiségek képviseletét és szolgálatát.

„Az elkövetkezendő öt év munkájához sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánok minden képviselőnek! Büszke vagyok arra, hogy a kerületünkben különböző nemzetiségek ilyen erős közösséget alkotnak, együtt teszik még színesebbé, gazdagítják közösségünket.” − köszöntötte a megválasztott nemzetiségi képviselőket közösségi média oldalán Czigler László alpolgármester.

RD

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

fotó: Várai Mihály

, ,