Megéri Újpest Arcának lenni!

  •  
  •  
  •  

Hamarosan lejár Újpest arcainak mandátuma. Gabaj Zsófiát, Illés Klaudiát és Molnár Krisztiánt tavaly augusztusban, az Újpesti Városnapokon választotta meg a zsűri és az újpesti közönség. A megtisztelő cím sok ajándékkal és még annál is több élménnyel gazdagította a fiatalokat.

Zsófit csendes, mosolygós, kicsit visszahúzódó lánynak ismertük meg, mára határozott felnőtt nővé érett. Már nincs zavarban, ha kamera vagy közönség elé kell állnia. A fiatal szépség azt mondta: nagyon sok segítséget kaptak. Már a megmérettetés előtt is tánctanár és stylist foglalkozott velük, azóta pedig még többet tanultak.

Klaudia élete is alaposan megváltozott. Ma már az országot járja Patai Anna háttértáncosaként, igaz ezt több éves tánctanulás előzte meg. A rendszeres délutáni táncórák mellett azonban a szőke leányzó is minden feladatot szívesen vállalt, amire Újpest Arcaként kérték. Annak örült leginkább, amikor karitatív jellegű feladattal bízták meg őket. A karácsony előtti ajándékgyűjtés volt a leginkább testhezálló megbízás számára.

Krisztián a színes programokat élvezte leginkább. A legszebb fiatalember szívesen kóstolta a fagylaltokat a versenyen, vidáman bulizott az összes rendezvényen és kifejezetten élvezi a hölgykoszorút, sőt azt is, hogy olykor idegenek is ráköszönnek. Alig 13 évesen ismert lett az arca. Abban mindhárman egyetértenek: érdemes elindulni az Újpest Arca versenyen és aki színpadra áll, annak egy jó tanács a 2011-es év legszebbjeitől: “add önmagad!” D. Zs.


A következő korosztályokban várjuk lányok és fiúk jelentkezését:

9-12 éves korig (Csak azok jelentkezhetnek, akik a 12. életévüket szeptember 2-ig nem töltik be.) 16-20 éves korig (Csak azok jelentkezhetnek, akik a 20. életévüket szeptember 2-ig nem töltik be.) Jelentkezni július 15. éjfélig lehet az ujpestarca@ujpestimedia.hu e-mail címen.

Jelentkezéshez szükséges:

  • Motivációs levél (pl.: Miért szeretnél Újpest Arca lenni?)
  • Bemutatkozó levél (pl.: iskola, hobby)
  • Fényképek: (minimum 6 db)
  • Egész alakos (3db)
  • Portré (3db)

Arra kérünk mindenkit, hogy legyen benne természetes (smink nélküli) is. Jelentkezni csak állandó (minimum 3 hónapos) újpesti lakcímmel lehet. Ezt a szervezők lakcímkártya alapján ellenőrzik. A döntőre az Újpesti Városnapok zárónapján, 2012. szeptember 2-án kerül sor. A zsűri kategóriánként egy-egy, tehát összesen négy (két fiú, két lány) győztest választ ki és a közönség szavazatai alapján egy közönség díjast is hirdet.