Megkezdődött a kiválasztás

  •  
  •  
  •  

Személyes beszélgetésre várták hétfőn azt a huszonhat fiatalt, aki az Újpest Arca 2012 elődöntőjébe jutott. A gyülekező a Bajnok Teraszon volt, a bemutatkozó beszélgetésre pedig az Ady Endre Művelődési központban került sor.

A négytagú zsűri arra volt kíváncsi, a jelentkezők mióta élnek Újpesten, melyik iskolába járnak, figyelemmel kísérik-e Újpest-Káposztásmegyer hivatalos Facebook-oldalát, és miért szeretnék elnyerni a címet. A zsűri arra is rákérdezett, melyik jelentkező szokott sportolni, ezt követően a szabadidejükről beszéltek a fiatalok.

Közülük többen is Újpesten sportolnak, és akadt olyan is, aki a Bajnok Terasz karaoke estjén énekelt. Idén is két korcsoportban indultak a versenyzők, ezúttal a 9-12 év, illetve 16-20 év kategóriában. A versenyben maradt szépségekekre kemény munka vár az elkövetkező hetekben, hisz többek között a koreográfiát is meg kell tanulniuk.

A döntő a Városnapok zárónapján, szeptember 2-án, vasárnap lesz a Szent István téren, ahol három kategóriában választják meg Újpest Arcait. A kategóriák győztesei mellett kihirdetnek egy közönségdíjast is, akire majd az Újpest-Káposztásmegyer facebook oldalon lehet szavazni egész augusztusban.

A majdani győztesek feladata, hogy kerületi rendezvényeken, plakátokon, szórólapokon és az Újpesti Ajándékbolt ruházati termékeinek modelljeként népszerűsítsék Újpestet, emellett értékes nyereményekkel is gazdagodnak. A győztesekről portfólió készül, Aquaworld belépőjegyet és PUMA ajándékokat kapnak, valamint Curtis-szel tölthetnek egy napot.

MOA

A válogatásról további képeket IDE KATTINTVA talál!