Megkezdődött az építkezés

  •  
  •  
  •  

A hét elején közműcserével megkezdődött a Görgey út régóta várt felújítása. Mint ismert, az útrekonstrukció teljes közműcserét, az úttest, a járda és a villamospálya felújítását tartalmazza. A felújítás első lépéseként a csatornaépítési munkákat három szakaszban végzik, és a tervek szerint augusztus közepére fejezik be. A munkálatok a Görgey út vasútállomáshoz közeli szakaszán kezdődtek.

Csatornarekonstrukcióval vette kezdetét a Görgey út felújítása. A kivitelező úgynevezett indítóaknákból történő, béleléses eljárással dolgozik, így nincs szükség útlezárásokra, a forgalomkorlátozás mértéke és a kivitelezés ideje jelentősen lecsökken, a villamosközlekedés zavartalan marad. A házi bekötőcsatornák rossz állapota azonban nagyobb bontást igényel, a gyalogosforgalmat ideiglenes átjárók biztosítják majd az építkezés előrehaladtával.

A munkálatok alatt kérik az autósokat, hogy fi gyeljék az építkezés menetét jelző hirdetményeket és az ezzel járó parkolási korlátozásokat, egyben kérik a lakók türelmét és megértését.

U. N.