Meglepetés bulival zárt az Angyalszárnyon program

  •  
  •  
  •  

Angyalszárnyon ajándékozási akciójának részeként közel ötszáz gyermeket hívott meg szerdán délután az Újpesti Cseriti az Ady Endre Művelődési Házba. A rendezvény vendégeként Curtis és barátja, BLR adott koncertet, amit a közelmúltban Újpestre igazolt úszó olimpikonunk, Gyurta Dániel konferált fel.

zgalmas meglepetés várt közel ötszáz újpesti fiatalra, akiket az Újpesti Cseriti hívott meg az Ady Endre Művelődési Házba szerda délutánra. Sokan már az előtérbe kiszűrődő próbahangokból felismerték Curtis és barátja, BLR zenéit és lelkesen tódultak be a színházterembe. 

A délután más meglepetést is tartogatott, hiszen a koncert előtt megjelent újdonsült újpesti úszónk, Gyurta Dániel is, akit vastaps köszöntött múlt heti rövidpályás világbajnoki aranyérméért, amit az olimpikon szerényen Újpestnek ajánlott. 

Hasonlóan nagy ovációt váltott ki, amikor az olimpikon felkonferálta a következő meglepetésvendégeket: Curtist, BLR-t és a Groovies zenekart, aki ezen a délutánon kísérte őket.
A zenészek a közelgő ünnepekre hangolódva különleges, egyedi hangvételű karácsonyi koncertet adtak. 

A gyerekközönséghez alkalmazkodva, átdolgozott dalszöveggel több nagy sláger is felcsendült, így az Ezek a lányok egyre vékonyabbak, a Rajongó, az Újpest a negyedem és a Belehalok, amelyeket a fiatal közönség lelkesen énekelt a fiúkkal együtt. A zenészek a műsor végén meglepetésként Újpest Arcaival és Nagy Viktorral, egy tehetséges újpesti énekes fiúval közösen egy karácsonyi dalt is előadtak.

A műsor zárásaként a gyerekek ajándékcsomagot vehettek át, amelyhez a hozzávalókat a hiper.hu webáruház, az Oxygen Wellness Újpest és az Újpesti Ajándékbolt ajánlotta fel. A fiatalokat további élményajándékok várják az Aquaworld Budapest, a Kölyökpark, a Vadgesztenye Cukrászda és az Andretti Cukrászda és Pizzéria felajánlásával. A koncertet a Raiffeisen Bank támogatta, szervezését és lebonyolítását pedig a Független Gyermekvédelmi Felelősök segítették.

G.R.