Meglepetések napja

  •  
  •  
  •  

Fekete László és Dunai Ede. Minden újpesti jó érzéssel gondol a két futball-legendára. Így vannak ezzel a Hajnal utcai gyermekotthon apróságai is, akiknek február 13-án különleges élményben volt részük.

Az újpesti focisták utódai, Ifj. Fekete László és Ifj. Dunai Ede az UTE Baráti Kör csapatával és sok-sok gyümölccsel érkeztek az otthonba.

– A decemberben indult adománygyűjtő akciónk következő állomásaként ezt a gyermekotthont jelöltük ki – mondja Kalocsai György, az UTE Baráti kör elnökségi tagja. – Rendszeresen hozunk majd ide is szezongyümölcsöket, hogy így támogassuk az otthon munkáját és szerezzünk egy kis örömet a gyerekeknek.
A délután még egy meglepetést tartogatott. A Baráti Kör és a „kis legendák” támogatásával a tavaszi szezon hazai meccseire az otthonban lakó gyerekek is kilátogathatnak majd.

– Az újpesti focicsapat edzésén már voltunk kint a gyerekekkel és nagyon élvezték, el sem tudom képzelni, mi lesz, ha majd a stadionban szurkolhatnak a csapatnak – mondja mosolyogva Bősze Valéria, az otthon vezetője.
Az akció folytatódik! Az UTE Baráti Kör várja azok jelentkezését, akik szeretnének részt venni az adománygyűjtésben.

Az intézményben lakó gyerekek, a sok segítőnek és az újpesti összetartásnak köszönhetően, számos kulturális, szórakoztató és ismeretterjesztő programon vesznek rész, szinte minden hónapban. Sem Újpesten, sem a városon kívül, soha nem kellett fizetni a gyermekeknek egyetlen programért sem, ha az adott intézményben újpesti dolgozott.

D.V.