Megnyílt a Bajnok Terasz

  •  
  •  
  •  

Az újpesti Városháza mellett, a Szent István téren péntek este óta együtt szórakozhatnak, szurkolhatnak Újpest focikedvelő lakói. Hatalmas LED-fal várta a vendégeket, akik a labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzéséig türelmesen kortyolgatták italjaikat, s persze a labdarúgásról, a meccsekről, az esélyekről beszélgettek.

Este hat óra előtt kollégánk, Gergely Gábor üdvözölte a közönséget, a polgármestert és külön köszöntötte az Újpest FC tulajdonosát, Roderick Duchatelet-t, aki eleget téve a meghívásnak megjelent a Bajnok Teraszon, hogy együtt szurkoljon a vendégekkel és az lila-fehér drukkerek kemény magjával.

Ezen az estén kollégánk vendége, Pálinkás András volt, aki az Újpest FC és a magyar válogatott kapusedzője. A találkozó előtt szót váltottak az esélyekről, a szünetben és a mérkőzés végén pedig a látottakat értékelték.

A Bajnok Teraszra kilátogatók egyhangúan dicsérték az önkormányzat támpgatásával megvalósított Bajnok Teraszt és az óriás LED-falat. Többen megigérték, ha tehetik máskor is eljönnek, hogy még többször találkozzunk egymással és együtt szurkoljanak a kedvenceiknek a foci EB alatt.

-UN