Megnyílt a Középiskolák 24. börzéje

  •  
  •  
  •  

Szeptember 23-án 14 órakor megnyílt a Középiskolák 24. Börzéje az Újpesti Kulturális Központ – Ifjúsági Házban. A szeptember 26-áig tartó rendezvényen több mint negyven középiskolával ismerkedhetnek meg mindennap a továbbtanulást tervezgető nyolcadikosok vagy azok az alsóbb osztályosok, akik már korábban is gondolnak a pályaválasztásra.

A börzét dr. Molnár Szabolcs alpolgármester nyitotta meg, kiemelve, az immár hagyományosnak mondható programmal Újpest Önkormányzata segíteni szeretne a fiataloknak, hogy megtalálják a számukra legjobb iskolát és lehetőséget, s ezáltal még egy lépéssel közelebb kerülhessenek céljaik felé. Ennek jegyében kívánt az alpolgármester mindenkinek hasznos időtöltést.
A standokon és az előadásokon minden fontos információt megkapnak a tovább tanulni szándékozó diákok. Döntésük meghozatalában a rendezvény minden napján a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási, Pályaválasztási Tanácsadó Tagintézménye és a Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ Foglalkoztatási Programok Főosztályának munkatársai segítenek. Idén a FHB Bank Zrt. munkatársai is segítik a diákokat.

(Részletes program és előadások: www. ujpest.hu)