Megnyílt az ország legnagyobb játszóparkja Újpesten

  •  
  •  
  •  

Az esőerdő lakójának semmi máshoz nem fogható üvöltésével vette kezdetét az újpesti Tarzan™ Park ünnepélyes megnyitója június 15-én délelőtt. A Magyarországon egyedülálló családi játszópark különlegesen ötvözi a park és a játszótér fogalmát.

Izgatott gyereksereg várta a szombat délelőtti megnyitón, hogy végre birtokba vehesse a közel két hektáron elterülő, csábító játékokkal teli parkot. Tarzan egyedülálló üvöltése volt a jel, megkezdődhet a nyitóünnepség. A megjelenteket Újpest polgármestere köszöntötte.

-Örülök annak, hogy Újpest egy újabb üde színfolttal gazdagodott. Illik abba a sorba, amit itt néhány év alatt elvégeztünk: átvettük és felújítottuk a saját szakrendelőnket, épül és hamarosan elkészül a Szilas Park, és az év végére mindenki birtokba veheti az új, saját újpesti uszodánkat- hangsúlyozta Wintermantel Zsolt.

 „Aki itt belép, hagyjon fel minden valósággal!”, emlékeztetett a Tarzan™ Park szlogenjére a polgármester, és ennek szellemében kívánt mindenkinek nagyon jó szórakozást! A köszöntőt követően a megnyitó szalagátvágással folytatódott: Szabó-Kun Dorottya, az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági kabinetvezetője és Wintermantel Zsolt közösen vágták át az Újpest színű szalagot, hivatalosan is átadva ezzel a parkot.

Az Újpesti Cseriti szervezésében megjelent gyerekek nem haboztak: elképesztő gyorsasággal szaladtak át a Tarzan Teraszra, ahol a parkot formázó csokitortából mindenkinek jutott egy-egy szelet. Akinek pedig egy kicsit várnia kellett a finomságra, Peppino és Lulu bohóctól kiskutyát, kardot, de még pillangót is kaphattak, lufi formájában.

A Tarzan™ Park csaknem 18 ezer négyzetméteren várja a játékos kedvű gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket. A játszópark 7 játéktérrel: a Homoktengerrel, a Zengőréttel, a Felhővárakkal, Picurvárral, Hintaréttel, Billegligettel és Liándzsungellel áll a gyerekek rendelkezésére, több mint 40 komplex játszóeszközzel. Legmagasabb pontja a 10 méter magas torony, ahonnan óriáscsúszdák futnak a mélybe.

A park a vendégeket június 15-től visszavonásig kedvezményes nyitási árakkal várja, az újpesti látogatók, csoportok további jelentős kedvezményeket élvezhetnek.

Bővebb információ:
Tarzan™ ParkTM címe: 1046 Budapest, Tábor utca 28.
Nyitva tartás: naponta 9–19 óra között.
www.tarzanpark.hu
www.facebook.com/TarzanParkUjpest

(antosa)