Megnyitották az UTE kiállítást

  •  
  •  
  •  

Csütörtökön nagy érdeklődés mellett megnyitották az UTE megalakulásának 125. évfordulója alkalmából megrendezett kiállítást, amelynek a 10 éves Károlyi István Gimnázium ad otthont január 17-ig. A megnyitón beszédet mondott Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere, aki az ország büszkeségének, a kerület kincsének nevezte a klubot.

A rendezvényt az UTE extraligás női röplabda-csapatának látványos bemutatója zárta, majd a szervezők állófogadáson látták vendégül az esemény díszvendégeit.
 
A megnyitón megjelent az UTE klubigazgatója Őze Tibor, az Újpest FC képviseletében pedig Csehi István ügyvezető igazgató, valamint az Újpest FC B vezetőedzője, Szlezák Zoltán, továbbá Szabó György, az utánpótlás-csapatok szakmai igazgatója. A Nemzeti Erőforrás Minisztériumot az UTE egykori játékosa és klubmenedzsere, dr. Füzi Ákos képviselte.
 
Igazi legendák is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt, minden idők legsikeresebb újpesti edzője, Várhidi Pál mellett sikercsapatának három játékosa, Dunai Antal, Juhász Péter és Tóth András is nosztalgiázva elevenítették fel emlékeiket a kiállításon.
 
A tárlat a Károlyi István 12 évfolyamos Gimnáziumban (1041, Erzsébet utca 69.) január 17-éig díjtalanul megtekinthető, minden hétköznap 8:00 és 18:00 óra között.

(fotó: ujpestfc.hu)