Megszerezte első pontját az Újpest

  •  
  •  
  •  

A Kaposváron elért 2-2-es döntetlennel az Újpest megszerezte első góljait és pontját a labdarúgó OTP Bank Ligában. A mérkőzést Wintermantel Zsolt polgármester a helyszínen szurkolta végig.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 2-2 (1-0)
Kaposvár, 3000 néző, V: Berger
gólszerzők: Peric (7., 85., előbbit 11-esből), illetve Dvorschák (46.), Rajczi (88.)

kiállítva: Szokol (30.), Rajczi (90.)

sárga lap: Zsók (80.), illetve Böőr (17.), Markovic (19.), Rajczi (60., 90.), Pollák (64.)

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Mudresa (Jánvári, 49.) – Hegedűs, Pedro (Alekszejev, 76.) – Pavlovic (Grumic, 63.), Kulcsár K., Balázs B. – Peric

Újpest: Balajcza – Fehér Cs. (Szokol, 25.), Dvorschák, Mihajlovic, Pollák – Simon K., Egerszegi, Markovic, Böőr (Lázár B., 69.) – Barczi (Üveges, 35.), Rajczi

NÉZZE MEG AZ IDÉNY ELSŐ ÚJPESTI GÓLJAIT!
A lendületesen kezdő kaposváriak már a 7. percben vezetést szereztek és a folytatásban is az történt a pályán, amit ők akartak. A vendégek a 30. percben tíz emberre fogyatkoztak, miután az öt perccel korábban beállt Szokol utolsó emberként szabálytalankodott és piros lapot kapott.

A második félidő gyors újpesti góllal indult és hosszú percekbe telt, amíg a somogyiak újra átvették a játék irányítását. A Rákóczi a hajrában három csatárral küzdött a győzelemért, de Peric hiába szerzett újra vezetést, Rajczi a végén egyenlíteni tudott.
A mérkőzést a helyszínen drukkolta végig Wintermantel Zsolt polgármester, akinek – szurkolótársaival együtt – nagy örömöt okozott a várva várt első pont megszerzése. Mint elmondta, a csapat jelenlegi helyzetében minden apró gesztus számít, ezért személyes kiállásával is buzdítani akarta a lilákat. A meccsre kisfia, Beni is elkísérte.

(MTI)
Fotó: ujpestfc.hu
un