Megújul a laborvizsgálat rendje!

  •  
  •  
  •  

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) korszerűsítési törekvéseinek az eredményeként az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben átalakul a laborvizsgálatok rendje. A következő héttől a laborminták vizsgálata központilag történik, ez az újpesti szakrendelő esetében az Uzsoki Utcai Kórházat jelenti. Intézményünk ezen fejlesztéssel csatlakozik a GYEMSZI mindenkori egészségügyi korszerűsítésre irányuló lépéseihez.

A változás legfontosabb, új eleme, hogy már napi 200 fő laborvizsgálatát tudjuk a megújult rendszerben elvégezni. Ugyanakkor a laborvizsgálatra érkezők számát a minél szakszerűbb és pontosabb laboratóriumi leletértékelés érdekében napi szinten limitáljuk.

Egyúttal felhívjuk betegeink szíves figyelmét arra, hogy az átállás kisebb zökkenőkkel fog járni, és az elkövetkező hetekben előfordulhatnak nehézségek. Fontos azonban kiemelnünk, hogy a csatlakozással betegeink érdekeit szem előtt tartva kívánjuk szolgáltatásaink körét fejleszteni és megújítani. A jövőben a háziorvosok felé is tervezzük a rendszer kiterjesztését, hogy az egyes körzetekben dolgozó orvosok szintén közvetlen számítógépes kapcsolatba tudjanak kerülni az Uzsoki-kórházzal.
Intézményünk részéről azon dolgozunk, hogy a korszerűbb rendszer minél szélesebb körben szolgálja betegeink érdekeit.

Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet