Megújulnak a rendezvény-bútorok

  •  
  •  
  •  

Igaz, még benne vagyunk a télben, de az Újpesti Városgondnokság a közterületi munkák mellett már a tavaszszal kezdődő szabadtéri önkormányzati rendezvénysorozatokra készül. Felújítják a Szent István téri rendezvényeken felállított faházakat, kijavítják az asztalok, padok, sátrak használatból eredő hibáit.

– Az elmúlt években több ezer újpestit vonzó Találkozzunk Többször! programsorozat rendezvényein ezek az eszközök szolgálták az újpesti közönséget, a kiállítókat, a résztvevőket. A tűző napsütés, eső, hó, fagy, az intenzív használat nem múlik el nyomtalanul. Szükség van karbantartásra, javításra. A Újpesti Városgondnokság munkatársai ezekben a hetekben felújítják a rendezvényeken használt faházakat is. Kicseréljük azokat az alkatrészeket, amelyek az összeszerelés, és szállítás közben megsérültek – mondta el Rádi Attila alpolgármester.

– A közel hetven asztal és a hozzá tartozó sörpadok is teljesen megújulnak. A munkák utolsó állomásaként az összes bútort, a faházakkal együtt azonos színűre festik. Célunk, hogy tavaszra, mire az első rendezvények elkezdődnek, az eszközök jó állapotban, és megújult külsővel álljanak az újpestiek rendelkezésére teszi hozzá a városüzemeltetésért felelős alpolgármester.


Az Újpesti Városgondnokság egész évben folyamatosan végez karbantartási munkákat városunkban. Javítják az elhasználódott, vagy megrongált közterületi padokat, gondoskodnak a játszóterek, parkok, parki utak tisztaságáról, havazás esetén pedig elvégzik parkokban, sétányokon a síkosság-mentesítő feladatokat. (varosgondnoksag.ujpest.hu)