Megújult a rendőrőrs

  •  
  •  
  •  

Frissen mázolt falak, teljesen felújított padlóburkolat fogadja a Farkaserdő utcai Rendőrkapitányság dolgozóit. A felújítás egy októberben tett polgármesteri látogatás eredménye.

 A megújult őrsre Wintermantel Zsolt polgármester, valamint Cserna Sándor közbiztonsági referens két hónap elteltével tért vissza.
– Sokkal jobb a közérzete a rendőröknek a felújított épületben, amiért nagyon hálásak az Önkormányzatnak- mondta el Dr. Sallay Gábor kapitányságvezető helyettes.  Az alezredes hozzáfűzte, a kulturáltabb közegnek köszönhetően érezhetően hatékonyabb a kollégák munkája.
Talán a jobb munkakörülményeknek is köszönhető az elmúlt éjszaka két sikeres akciója. Az újpesti polgárőrökkel együttműködve sikerült megakadályozni, hogy a 12-14-es villamos vonalán lévő kábelt elvágják és ellopják, amivel megakadályozták, hogy reggelre lebénuljon a közlekedés. Emellett szintén ezen az estén sikerült elkapni egy gépkocsi feltörőt, aki korábban 12 autót rongált meg, és tulajdonított el belőlük készpénzt, és különféle értékeket.

(antosa)