Megújult az ÚKTV!

  •  
  •  
  •  

Szeptembertől új műsorstruktúrával várja nézőit a képernyők elé az Újpesti Közéleti Televízió. A megújult adás a már megszokott, szakmailag magas színvonalú riportokkal és beszélgetésekkel informálja nézőit.

Átalakult az ÚKTV műsora. A megújult felépítésben az Újpesti Körkép című műsorunkban továbbra is az újpestieket érintő kérdésekkel, közéleti témákkal, a város rendezvényeivel, eseményeivel foglalkozunk. Minden héten az aktuális témához kapcsolódó szakértőkkel, izgalmas vendégekkel beszélgetnek műsorvezetőink. 

Az Újpesti Kávéház beszélgetéseiben – akárcsak eddig- hírességeket, művészeket, élsportolókat ismerhetnek meg a tévénézők.
Hamarosan tovább színesedik a televízió repertoárja. A közeljövőben indul útjára ugyanis az ÚKTV ifjúsági műsora, amiben a kamaszokat érintő és érdeklő témákat újpesti fiatalok mutatnak be, újpestieknek.
Emellett kulturális magazinunk segítségével igyekszünk tartalmas időtöltést kínálni kedves nézőinknek, egyúttal bemutatva méltán sikeres és híres alkotókat.

Az ÚKTV friss adásait továbbra is péntekenként, este 19 órától tekinthetik meg. Anyagainkat az ujpest.hu/ media_ujpesti_kozeleti_televizio-n is megtekinthetik, valamint az ÚKTV Facebook oldalon is megtalálják, de rendszeresen posztol videókat az Újpest-Káposztásmegyer Facebook oldal is.